divendres, 22 d’octubre del 2010



En aquest nou projecte volem explicar el motiu pel qual ens hem animat a crear un nou blog de moda, disseny, art i temes d’actualitat entorn a la imatge.
Sorgeix de la voluntat de donar a conèixer artistes amb talent de qualsevol àmbit artístic vinculats per algun motiu al nostre país.
Els hi dediquem un espai, un temps i unes paraules en agraïment per compartir amb nosaltres el seu temps, els seus projectes i les seves creacions.
Aprofitarem també aquest canal per publicar iniciatives, actes socials, esdeveniments varis....
Som receptius a propostes que ens feu arribar i ens agradarà que deixeu comentaris aportant el vostre punt de vista, idees i suggeriments...


En este nuevo proyecto queremos explicar el motivo por el cual nos hemos animado a crear un nuevo blog de moda, diseño, arte y de temas de actualidad entorno a la imagen.
Surge de la voluntad de dar a conocer artistas con talento de cualquier ámbito artístico unido por algún vínculo a nuestro país.
Les dedicamos un espacio, un tiempo y unas palabras en agradecimiento por compartir con nosotros su tiempo, sus proyectos y sus creaciones.
Aprovechamos este canal para publicar iniciativas, eventos, actos sociales varios...
Somos receptivos a propuestas que nos hagáis llegar y nos encantará que dejéis comentarios dando vuestro punto de vista, ideas y sugerencias...


3 comentaris:

  1. Felicitats per aquest iniciativa, us desitjo molta sort companyes bloggers.¡¡

    ResponElimina
  2. Ara ja sé on puc trobar novetats en moda e imatge a Andorra i on puc trobar combinació de diferents propostes sobre les últimes tendències...Molt bona idea heu tingut!
    Per cert molt maca l'entrevista del Flavio.
    Jo he vist posada la samarreta negra amb el cor i la guitarra i queda molt xula, ideal per fer o que ens facin un regalet especial aquest Nadal no? Bueno artistes bloggers bones festes i ja ens informareu amb detall sobre el servei de personal shopper i el seu funcionament, jo m'apunto a fer un tombet i deixar-me assessorar...
    Alícia Heras

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Alicia per les teves paraules. Quan vulguis t'expliquem com treballem i els serveis d'assessorament que oferim.... i Molt més...

    ResponElimina