dijous, 12 de gener del 2012

Centre d’Estètica JUVI i Molt Més……………….

Volem començar el 2012 donant-vos a conèixer el Centre d’Estètica JUVI  a Escaldes (Av. De les escoles, 9  2º-1ª) . Al capdavant de l’empresa trobem a la Vicky i la Juani dues germanes lluitadores que van començar en el món de l’estètica i de la bellesa ara fa més de trenta anys.
Fetes les presentacions, el Centre JUVI vol recomanar uns tractaments específics per a la cura de la pell facial i que són adients per l’hivern.


El primer és un tractament de rejoveniment dèrmic d'Ellipse http://www.ellipse.org que regenera la dermis mantenint un aspecte jove tot aportant lluminositat a la pell. És un tractament que elimina les taques del sol, ajuda a afinar els porus i les línees d’expressió, millora l’acne rosàcia i els capil·lars facials i és un equilibrant dèrmic. 
Es necessiten un mínim de 3 a 4 sessions per veure els resultats. 





Paral·lelament, el Centre JUVI proposa el tractament “Hydracure de Germaine de Capuccine” http://www.germaine-de-capuccini.comEs una cura d’hidratació activa que ajuda a combatre la deshidratació i els excessos climàtics enfortint la resistència natural davant dels signes de l'envelliment.

Aquest tractament ha estat Finalista als Premis Vogue Bellesa 2011 
com millor tractament en cabina.



El tercer tractament complementari que proposen la Vicky i la Juani és el tractament reafirmant “CEYA 03” http://www.media.ema.es que permet a la musculatura en l'àrea de les galtes i el mentó tornar-se a adherir al múscul, generant un efecte de definició de l'oval facial sense precedents.




No dubteu en posar-vos en contacte per demanar més informació sobre aquests i altres tractaments al 861358, la Vicky i la Juani us atendran amb l’amabilitat, familiaritat i professionalitat que les caracteritza.

Atanseu i deixeu-vos caure en les seves mans! 




1 comentari:

  1. Les millors! Fa més de vint anys que vaig començar amb elles i no penso cambiar. Unes professionals excel·lents! Si senyores no us les perdeu

    ResponElimina